روش گرفتن شوری زیتون
چگونه شوری زیتون را در خانه و در کمترین زمان بگیریم؟
زیتون جزو خوراکی هایی محسوب می شود که دارای خواص متعدد و بسیار زیادی می باشد. مردم کشور ما، علاقه زیادی به استفاده کردن از زیتون دارند. همانطور که می دانید به دلیل اینکه میزان مصرف زیتون شور در سطح کشور ما نسبت به روغن زیتون بالاتر است. برای همین بیشتر مردم از زیتون شور به عنوان یک چاشنی خوش خوراک در کنار وعده های غذایی خود استفاده می کنند. تنها نگهدارنده استفاده شده در محصولات آکای صرفا نمک می باشد، برای گرفتن شوری زیتون بهتر است هنگامی که می خواهیم زیتون را سر سفره استفاده کنیم مقدار مصرف روزانه را، ۲۴ ساعت قبل، آن را درون آب ترجیحا ولرم قرار دهیم تا نمکی که درون گوشت زیتون است از آن خارج شود. سپس می توانید زیتون بدون نمک را به همراه خوراکی های دیگری که به آنها علاقمند هستید میل نمایید.